Skip to main content

Mistä blogissa on kyse

Aluksi haluamme tuoda esille, että tänne on jatkossa tarkoitus kirjoittaa säännöllisesti tiiviitä kirjoituksia eri aihealueisiin liittyen. Pääsääntöisesti kirjoitukset tulevat jollakin tavalla liittymään tarjoamiimme palveluihin, mutta välillä voimme tuoda esille myös omia näkemyksiä ajankohtaisiin yleisiin kysymyksiin. Kaikki laatimamme kirjoitukset blogissa ovat kuitenkin lähtökohtaisesti laadittu niin yleisellä tasolla, ettei niiden perusteella ole syytä ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin – ainakaan omin päin.

Ketkä ovat toimistomme asiantuntijat

Tämä ensimmäinen kirjoitus käsittelee lyhyesti itse toimistoamme ja sen perustajia. Toimistomme perustettiin sen jälkeen, kun huomasimme että meillä kaikilla oli hyvin samansuuntaiset ajatukset lakialan yrityksen aloittamiseen ja päivittäisen toiminnan harjoittamiseen liittyen. Olemme kaikki tunteneet toisemme jo oikeustieteellisestä, eli opiskeluajoilta alkaen. Ammatilliset polkumme ovat kuitenkin kulkeneet hyvin eri reittejä, mutta nyt saimme tilaisuuden yhdistää osaamisemme ja tartuimme tähän mahdollisuuteen innolla. Havaitsimme lisäksi, että merkittävä osa alueen toimijoista oli joko ns. yhden miehen toimistoja tai sitten Turun mittapuulla isoja yli 10 hengen asiantuntijaorganisaatioita. Mielestämme markkinassa oli tilaa keskisuurelle toimijalle, jollaiseksi kolmen hengen kokoonpanolla voimme itsemme lukea. Tällä tavoin uskomme saavuttamamme merkittävää hyötyä etenkin tehokkuudessa ja tiedonjakamisessa.

Kaikilla toimistomme osakkaista on jo kertynyt merkittävästi kokemusta juridiikan eri osa-alueilta ja meitä yhdistävä tekijä on osaamisen keskittyminen erityisesti oikeudenkäynteihin. Meillä on erityistä osaamista yritysten ja yksityishenkilöiden riita-asioihin, kuten kiinteistö- ja asumisen juridiikkaan liittyen, sekä rikosasioihin ja vahingonkorvaus- ja vakuutusasioihin. Toimistomme selkärankana tuleekin toimimaan oikeudenkäyntien hoitaminen lähes kaikissa sen muodoissa. Riitojen ja oikeudenkäyntien lisäksi tarjoamme toki apua asiakkaillemme myös hyvin laajasti juridiikan eri osa-alueilla, joten meihin kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä juridiikkaan liittyvissä kysymyksissä, oli aihe oikeastaan mikä hyvänsä.

Mikä on toimistomme tarkoitus?

Tarkoituksenamme on olla moderni, dynaaminen ja luotettava uuden ajan lakitoimisto, jonka kanssa on vaivatonta ja ennen kaikkea nopeaa ja informatiivista asioida. Kolmen kokeneen osaajan taitojen hyödyntäminen saman katon alla tarkoittaa asiakkaillemme sitä, että he tulevat saamaan apua tilanteesta, ajasta ja paikasta riippumatta.

Toimistomme motto kuuluu näin: ”On oikeus ajaa asiaasi!”. Tämä teesi ohjaa monella tavalla kaikkea toimintaamme. Sinun asiasi on meille kunniakysymys ja tavoitteenamme on aina saavuttaa sinulle paras mahdollinen lopputulos!

Ota rohkeasti yhteyttä

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Toivomme sitä vilpittömästi ja meillä ensimmäinen alustava neuvottelu on aina maksuton.

Yhteistyöterveisin,

Lakitoimisto Lehtinen Sarainmaa & Viitanen Oy

Jätä puhelinnumero, niin otamme Sinuun yhteyttä.

Alustava neuvottelu on aina maksuton.